Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد حسین واحدیان گفت: سومین جشنواره فرهنگی هنری فردخت در حوزه صنعت مد و لباس رقابت در طراحی، دوخت و پژوهش را میزبانی می‌کند.

او می‌گوید: جشنواره فرهنگی هنری فردخت در بخش طراحی با مجموعه (کالکشن) خانواده برای مانتو اجتماعی، جامه هم شکل (فرم) مدارس دخترانه و پسرانه برگزار می‌شود.

به گفته او، رویداد فرهنگی هنری فردخت در بخش پژوهش و دانش بنیان نیز برای آشنایی دانش آموختگان و دانشجویان رشــته طــراحی و دوخت لبــاس اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر ستاد برگزاری جشنواره فرهنگی هنری فردخت گفت: برگزاری جشنواره با توجه به اهمیت فرهنگ عفاف و حجاب و تحکیم بنیان خانواده با استفاده از ظرفیت غنی فرهنگ و هنر ایرانی اسلامی در طراحی و دوخت لباس‌های اجتماعی بانوان و کاهش مشکلات موجود در این حوزه مورد تاکید، تامل و اهتمام قرار گرفته است.

۲۰ شهریور مهلت ارسال آثار جشنواره

واحدیان گفت: مهلت تحویل آثار برای شرکت در جشنواره ۲۰ شهریور، زمان برپایی نمایشگاه ۱۶ تا ۲۱ مهر و برگزاری آیین اختتامیه رویداد نیز ۲۰ مهر همزمان با هفته وحدت خواهد بود.

او می‌گوید: امید است با اجرای این رقابت فرهنگی هنری در حوزه تولید مد و لباس ایرانی گامی در راستای تحقق نامگذاری شعار امسال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران و استفاده از ظرفیت عظیم فرهنگی هنری ایرانی اسلامی برداشته شود.

به گفته او، نشست هم اندیشی و هماهنگی شورای سیاستگذاری سومین جشنواره فرهنگی هنری «فردخت» در حوزه صنعت مد و لباس نیز از سوی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان با حضور شهردار کاشان، روسای اداره‌های فرهنگ و ارشاد اسلامی و تبلیغات اسلامی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج، مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف، مسئول امور بانوان و خانواده فرمانداری و مسئول بسیج جامعه زنان در سالن کنفرانس شهرداری کاشان برای تعامل و هم افزایی بیشتر برگزار شد.

واحدیان گفت: علاوه بر ارائه تجارب، نظرات و پیشنهاد‌های اعضای نشست شورای سیاستگذاری جشنواره و بررسی آیین نامه تدوین شده از سوی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان محمدرضا نجفی معاون آموزشی مرکز فنی و حرفه‌ای شهید موسویان به عنوان دبیر برگزاری جشنواره فرهنگی هنری «فردخت» انتخاب و معرفی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: طراحی لباس شهرداری کاشان مد و لباس جشنواره فرهنگی هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۰۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیوندهای قومی بخش مهم شناسنامه اقوام ایرانی است

ایسنا/لرستان رئیس جهاد دانشگاهی لرستان گفت: پیوندهای قومی، بخش مهم شناسنامه اقوام ایرانی‌ است.

فرهاد فرامرزیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به برگزاری چهارمین جشنواره علمی فرهنگی هنری اقوام ایران زمین، بیان کرد: این جشنواره امسال توسط جهاد دانشگاهی و با همکاری استانداری لرستان، دانشگاه لرستان، دانشگاه علوم پزشکی، اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی لرستان، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و حوزه هنری استان برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: وحدت اقوام برای ایران امنیت به ارمغان آورده و این موضوع توسط دشمنان این مرز و بوم شناسایی شده و برای ضربه زدن به وحدت و امنیت ملی، مسأله اقوام را نشانه گرفته‌اند و گاهی با تحریکات و تقابل قومی موجب برهم زدن هم‌گرایی و وحدت اقوام ایرانی شده‌اند.

فرامرزیان اظهار کرد: ایران یک جامعه چند قومی است و با وجود اینکه اقوام ایرانی سرگذشت‌ها و ویژگی‌های گوناگونی دارند، اما هویت ایرانی آنها همواره بر پایه مشترکات قومی استوار بوده است.

او گفت: در نگاه اول، لازمه چنین اشتراکی این است که عصبیت‌های قومی و تمایلات مشابه آن مهار شود و تعلق به اجتماع قومی در سایه تعلق و وابستگی به اجتماع ملی قرار گیرد.

وی با بیان اینکه پیوندهای قومی، بخش مهمی از شناسنامه اقوام ایرانی است، بیان کرد: ملت ایران با وجود تنوع قومی که در تمام بخش‌های شمالی، جنوبی، شرقی، غربی و مرکزی این سرزمین پهناور گسترده شده‌اند، کمترین فاصله اجتماعی را دارند و به بالاترین سطح آگاهی سیاسی، اجتماعی و هم‌افزایی رسیده‌اند.

رئیس جهاد دانشگاهی لرستان با اشاره به اهداف برگزاری چهارمین جشنواره علمی فرهنگی هنری اقوام ایران زمین، گفت: ارتقای سطح آگاهی دانشجویان، دانشگاهیان، جامعه هنرمندان، ترویج و نشر نمادهای وحدت‌بخش شامل پرچم ملی، سرود ملی، خط و زبان مشترک و توجه به عناصر هویت‌ساز مثل اماکن جغرافیایی مانند خلیج فارس، دریای خزر، کوه دماوند، دریاچه ارومیه، ترویج مفهوم حاکمیت ملی و سرزمینی با پذیرش اصل تنوع و احترام به اقوام ایرانی، آگاهی بخشیدن، شناسایی و کنترل توطئه‌ها و تهدیدها، فراهم آوردن بستری مناسب برای رشد و شکوفایی آفرینش‌های فرهنگی و هنری جوانان، فراهم کردن فضای علمی و گفتمانی درباره خاستگاه تمدنی و ارتقای سطح علمی و آگاهی‌های تاریخی درباره خاستگاه تمدنی، از جمله اهداف این جشنواره است.

فرامرزیان با بیان اینکه همگرایی اقوام ایرانی می‌تواند در کشور مزیت‌های قابل توجهی داشته باشد، افزود: برگزاری چنین جشنواره‌هایی که مخاطب آنها جوانان دانشجوی اهل فرهنگ، هنر، تحقیق و مطالعه‌اند، می‌تواند زمینه‌ساز ترویج اشتراک‌های قومی و ملی شود و تاثیر بسزایی در فرهنگ دانشگاه‌های کشور وبه تبع آن، در جامعه داشته باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری محفل شعر گویشی شاعران بختیاری در دزفول
  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • فعالیت‌های فرهنگی با پیوست هنری تاثیرگذاری بیشتری بر جامعه دارد
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • انتشار فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر»
  • دانشگاه آزاد سمنان میزبان نخستین مسابقه ملی «طراحی و دوخت»
  • پیوندهای قومی بخش مهم شناسنامه اقوام ایرانی است
  • گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه با محوریت بنیاد رودکی
  • همکاری‌های هنری ایران و روسیه گسترش می‌یابد
  • اختتامیه جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی برگزار می شود